Συμφωνείτε με την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 36/05 και την αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών;

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Τη στιγμή που με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού, με πάνω από 900 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, από τις ισραηλινές δυνάμεις η χώρα μας μετατρέπεται σε σταθμός ανεφοδιασμού του ισραηλινού στρατού.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που είναι συμμέτοχη και συνένοχη στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού αφού η χώρα μας μετατρέπεται σε σταθμό ανεφοδιασμού του ισραηλινού στρατού με πολεμικό υλικό μέσω του λιμανιού του Αστακού. Οι διαψεύσεις της είναι προσχηματικές και ανίσχυρες αφού το ίδιο το Πεντάγωνο έχει παραδεχτεί ότι γίνονται τέτοιες ενέργειες στον Αστακό.

Καταγγέλλουμε επίσης την υποκριτική και αναξιόπιστη στάση του ΠΑΣΟΚ αφού όταν ήταν κυβέρνηση παρέδωσαν στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς ιμπεριαλιστές «γην και ύδωρ» για να δολοφονήσουν τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν. Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε «γέφυρα» και συμμετείχαν σε κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση.
Να καταδικαστούν η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ που συντασσόμενοι με την ΕΕ αρνούνται να καταδικάσουν την ισραηλινή επιδρομή.

· Να σταματήσουν άμεσα οι ισραηλινές επιθέσεις ενάντια στους Παλαιστίνιους και να καταδικάσει η διεθνής κοινότητα το Ισραήλ.
· Να αποσυρθούν άμεσα τα ισραηλινά στρατεύματα κατοχής και οι ισραηλινοί έποικοι από τα Παλαιστινιακά εδάφη.
· Παλαιστίνη ελεύθερη, ανεξάρτητη με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: